Yhä useampi yritys haluaa auttaa henkilöstöään jaksamaan paremmin työelämässä tarjoamalla heille erilaisia työkykyä nostavia työsuhde-etuja.


Gym Everybody haluaa tarjota yrityksille mahdollisuuden lisätä työntekijöiden jaksamista. Liikunnalla on keskeinen rooli työ- ja toimintakykyä uhkaavien ja heikentävien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumisia.

Säännöllinen liikkuminen heijastuu vähäisempinä sairauspoissaoloina, työkyvyn paranemisena ja laadukkaampina elinvuosina ja lisäksi liikunta auttaa myös rentoutumaan ja hallitsemaan työstressiä.

Räätälöimme yritysasiakkaitamme varten yrityskohtaisen kuntosalikortin, jolla jokainen yrityksen työntekijä pääsee harjoittelemaan salillemme.

Salimme sijainti on erinomainen keskustan yrityksiä ajatellen. Mikä olisikaan sen kätevämpää kuin tehdä harjoitus joko ennen työpäivää tai suoraan sen jälkeen.

Lisäksi tarjoamme edullisia pienryhmä personal trainer- paketteja ainoastaan yrityksille. Paketti sisältää 2-3 vaihtuvaa treeniä viikossa, ravinto- ja treeniohjelman sekä ryhmän tuen.

Räätälöimme yrityksille ja yhdistyksille aina tilanteeseen sopivat ratkaisut. Maksuvaihtoehtoja on useita ja niistä voidaan koota Teille paras ratkaisu!

Ota yhteyttä:

Sami 040 546 1890
tai spostitse
sami@gymeverybody.com